Gaziantep'te Yilbasi Gecesi 7 Bin Kolluk Kuvveti Görev Basinda

Gaziantep Valisi Davut Gül, 2023 yilina dakikalar kala görev basinda olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek yeni yil tebriklerini etti. Vali Gül, ziyaret sirasinda yaptigi açiklamada kentte yilbasi gecesi 7 bin civarinda personelle huzur ve güven için görev basinda olduklarini söyledi.

Gaziantep'te Yilbasi Gecesi 7 Bin Kolluk Kuvveti Görev Basinda


Gaziantep Valisi Davut Gül, 2022 yilinin son saatlerinde de görev basinda olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek hem yeni yil tebriklerini iletti, hem de alinan tedbirler hakkinda bilgi aldi. Vali Gül’e AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Il Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbug, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hidayet Arikan, Sehitkamil Kaymakami Abdul Kadir Duran ve Sahinbey Kaymakami Hayrettin Çiçek eslik etti.

"Jandarma ve emniyetten toplamda 7 bin civarinda personelimiz görev basinda"

Yilbasi gecesi kentin pek çok noktasinda önemli tedbirler aldiklarini belirten Gaziantep Valisi Gül, "2023 yilina girmek üzereyiz. Milletvekilimiz Derya Bakbak, kaymakamlarimiz, emniyet müdürümüz ve jandarma komutanimiz ile görev basindaki mesai arkadaslarimizi ziyaret ediyoruz. Polis, jandarma, harekat merkezleri, itfaiye, saglik görevlileri ve zabita gibi vatandasa hizmet veren herkesi ziyaret ediyoruz. Içisleri Bakanliginin yilbasi nedeniyle 5 günlük tedbirleri var. Biz de trafik ve asayis basta olmak üzere her alandaki tedbirlerimizi tamamladik. Jandarma ve emniyetten toplamda 7 bin civarinda personelimiz bu 5 günlük süreçte görev alacak. Ben herbirine tesekkür ediyorum. Vatandaslarin huzurla yeni yila girmesi için, sehrimizin güvenligi için 7/24 çalisiyorlar. Basta görev basindaki arkadaslarimiz olmak üzere bütün Gazianteplilerin yeni yilini kutluyorum. Allah kazasiz ve belasiz bir yil nasip etsin" diye konustu.

Kaynak: İHA