Yeniden Atanan SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul Çiçeklerle Karsilandi

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesine (SBTÜ) yeniden atanan Prof. Dr. Mehmet Kul, üniversite bahçesinde ögrenciler ile akademik ve idari personel tarafindan çiçeklerle karsilandi.

Yeniden Atanan SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul Çiçeklerle Karsilandi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle yeniden Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Kul, 26 Aralik Pazartesi günü üniversite bahçesinde ögrenciler ile akademik ve idari personel tarafindan çiçeklerle karsilandi. Karsilama programinda konusan Rektör Kul, “Tek kisi ile basladigimiz noktadan geldigimiz noktaya baktigimizda artik kampüsümüzde ögrencilerimizle birlikteyiz. Laboratuvarlarimiz kuruldu. Lisans egitimimiz basladi ve en önemlisi basarili ögrenciler bizi tercih etti. Akademisyenlerimiz genel olarak basarili ve basarilari da her geçen gün büyüyor. Idari personellerimiz de yogun çaba ve gayretle çalismalar yürütüyor. Bundan önce oldugu gibi bundan sonra da çalismalarimizi sehirle bütünlestirerek yogun bir gayretle sürdürecegiz. Basarili projelerimizi devam ettirecek, üniversitemize ve sehrimize yeni projeler kazandiracagiz. Hedeflerimize ulasmak için ara vermeden daha süratle çalismaya devam edecegiz” dedi.



“Bu basari bir ekip çalismasinin ürünüdür”

Cumhurbaskani Erdogan ve YÖK Baskani Prof. Dr. Erol Özvar’a tesekkür eden Rektör Kul, “Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan beyefendi ve Yüksekögretim Kurulu (YÖK) Baskanimiz Sayin Prof. Dr. Erol Özvar beyefendi çalismalarimizi görüp takdir ettiler. Ikinci dönem için de bizi tekrar görevlendirdiler. Onlara da tesekkür ediyor, sükranlarimi sunuyorum. Ayrica Valiligimiz, milletvekillerim, Belediye Baskanligimiz, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlügümüz, Cumhuriyet Teknokent, Il Gençlik ve Spor Müdürlügü, Il Milli Egitim Müdürlügü, Il Tarim ve Orman Müdürlügü ve Il Emniyet Müdürlügü basta olmak üzere dogal paydasimiz olan tüm kamu kurumlarimiza, sivil toplum örgütlerine, basin kuruluslarimiza, adini sayamadigim resmi ve özel tüm kurum ve kuruluslara, üniversitemizin bugüne gelmesinde katkisi olan tüm Sivasli hemserilerimize tesekkür ediyorum. Bu basari bir ekip çalismasinin ürünüdür. Önümüzdeki dönemde yeni basarilara imza atmak için akademik ve idari personelimizi kaliteden taviz vermeden daha da güçlendirerek canla basla çalisacagiz. Üniversite ögrencilerle güzel. Basarili ögrencileri de bünyemize katmaya devam ederek Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini gerçek manada Anadolu’nun yükselen yildizi haline getirecegiz insallah" dedi.

Kaynak: İHA