Ekipler Okul Çevrelerinde Denetimleri Sürdürüyor

Erzincan’da polis ekipleri tarafindan egitim ve ögretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amaciyla okul çevresinde baslatilan denetimler sürüyor.

Ekipler Okul Çevrelerinde Denetimleri Sürdürüyor
Erzincan Emniyet Müdürlügü ekipleri, egitim ve ögretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amaciyla okul çevresinde yapilan denetimlerde süpheli sahislar üzerinde arama yapilirken, çevredeki kafe, internet kafe, büfeler ve is yerlerinde de denetimler gerçeklestirildi.

Ekipler, denetimler çerçevesinde yoldan çevirdikleri gençlerin kimlik sorgulamasini yapti. Denetimler ve uygulamalar egitim dönemi boyunca okul ile çevrelerinde devam edecek.

Konuya iliskin son olarak yapilan çalismalar su sekilde açiklandi:

“Çocuklarimizin 2022-2023 egitim ögretim yilinda güvenli bir sekilde egitim hayatlarini sürdürebilmeleri için tüm unsurlarimizla görevimizin basindayiz. Bu çerçevede, Erzincan Lisesi, Ipekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu önü ve çevresinde uygulama gerçeklestirilmistir. Okul çevresinde bulunan 3 is yeri, 22 araç, 4 park-bahçe denetlenmis, 76 sahsin kimlik kontrolü yapilmistir.”
Kaynak: İHA