Baskan Büyükkiliç, Develi'nin En Büyük Mahallesinin 30 Yillik Altyapi Sorununu Çözdü

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Develi ilçesinin en büyük mahallesi olan Âsik Seyrani Mahallesi’nin yaklasik 30 yildir beklenti içerisinde oldugu altyapi sorununu çözerken, bölgeye 6 bin tonluk asfalt yatirimi da yapti.

Baskan Büyükkiliç, Develi'nin En Büyük Mahallesinin 30 Yillik Altyapi Sorununu Çözdü
16 ilçeyi bagrina basarak, ilçe sakinlerinin istekleri ile yakindan ilgilenen, birligin, beraberligin ve dayanismanin en güzel örneklerini sergileyen Baskan Büyükkiliç, kirsal mahalle ziyaretlerine ve ilçe yatirimlarina devam ediyor.

Büyükkiliç, Develi ilçesi ziyaretlerinde Âsik Seyrani Mahallesi’nde devam eden 6 bin tonluk asfalt çalismalarini yerinde inceledi.

Son durum hakkin bilgiler alan Baskan Büyükkiliç, kis mevsiminde olunmasina ragmen hizmetlerin araliksiz devam ettigini belirterek, “Hava sartlari demeden, insanlarimizi hizmetle bulusturuyoruz. Insani yasat ki devlet yasasin felsefesiyle, degerli kaymakamimizla, baskanimizla, ekibimizle, fedakâr canlarimizla, buradaki insanlarin beklentisine cevap veriyoruz” diye konustu.

Büyükkiliç, bu bölgede 6 bin tonluk asfalt çalismasi yapildigini belirterek, “Bu insanlar bizi seviyor, güveniyorsa, bizim de o insanlara hizmet etmemiz yakisir. Ihtiyaç varsa elbette onu gidermek bizlerin görevidir. Cenab-i Allah bu güzel insanlardan razi olsun” dedi.

Sadece asfalt çalismasi yapilmadigini, koordineli bir sekilde altyapinin tamamen yenilendigini belirten Baskan Büyükkiliç, “Burada sadece yapilan çalisma bir asfalt çalismasi degil. Tüm altyapi birimlerimizin koordinesiyle, elektrik sirketimiz, dogal gaz ile ilgili çalismalarimiz, yer altina alma çalismalari derken, Allah’a sükürler olsun bir koordinasyon, bir dayanisma, bir berekete vesile oluyor. Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin hizmetiyle el ele, gönül gönüle hep beraber daha güzel günlere diyoruz” ifadelerini kullandi.

Develi Kaymakami Mehmet Tunç da, Baskan Büyükkiliç’a desteklerinden dolayi tesekkür ederken, Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar ise hava sartlarina ragmen Büyüksehir Belediyesi’nin çalismalara devam ettigini ifade etti.

Büyükkiliç’a desteklerinden dolayi sükranlarini ileten Baskan Mehmet Cabbar, “Su anda kis mevsimindeyiz, buna ragmen hizmetler devam ediyor, köylerimizde parke çalismalarimiz devam ediyor. Huzurlarinizda ilçemize vermis oldugunuz katkilardan dolayi ilçem adina, tüm Develili hemsehrilerim adina çok tesekkür ediyorum. Allah sizi basimizdan eksik etmesin” diye konustu.

Baskan Mehmet Cabbar, Develi’nin en büyük mahallelerinden olan Âsik Seyrani Mahallesi’nin yaklasik 30 yila yakin altyapi sorunu oldugunu vurgulayarak, “Sadece 6 bin ton asfalt yapiyoruz diyoruz ama bir cümle ile söylüyoruz. Âsik Seyrani Mahallesi Develi’mizin en büyük mahallesidir. Tam 25-30 yildan beri altyapisinin degismesi için bir beklenti içerisindeydi. Bu size nasip oldu. Mahalle halki adina sizlere sükranlarimizi arz ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Mehmet Cabbar’a, “Develi insanimiza yakisir, sag olsunlar, var olsunlar. Allah razi olsun” diye cevap veren Baskan Büyükkiliç, asfalt çalismalarini gerçeklestiren personele de tatli ikram etti.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a, asfalt çalismalarini inceleme esnasinda Develi Kaymakami Mehmet Tunç ile Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, AK Parti Develi Ilçe Baskani Osman Turan eslik etti.
Kaynak: İHA