Baskan Erdem Açiklamasi 'Egitimde Firsat Esitligini Saglayabilmek Için Kollarimizi Sivadik'

Adana Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, ücretsiz olan Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Egitim Merkezi (CEGEM) araciligiyla tüm gençlere ve çocuklara ulasmayi hedeflediklerini söyledi. Baskan Erdem, egitim merkezinin her geçen gün ivme kazandigini vurguladi.

Baskan Erdem Açiklamasi 'Egitimde Firsat Esitligini Saglayabilmek Için Kollarimizi Sivadik'
Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, tamamen ücretsiz olan Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Egitim Merkezi’nde futbol, basketbol, gitar, Türk halk danslari, bale ve baglama kurslariyla egitim verirken merkez bünyesinde tip fakültesinden hukuk fakültesine, hemsirelikten mühendislik ve mimarlik fakültelerine, egitim fakültelerinden meslek yüksekokullarina kadar birçok alanda üniversiteye yerlesen ögrencilerle gurur duyduklarini kaydetti.

Baskan Erdem, “Ceyhan’da egitimde firsat esitligini saglayabilmek için kollarimizi sivadik. Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Egitim Merkezi ile tüm çocuklara, gençlere ulasmak istiyoruz. Egitim merkezimiz her geçen gün ivme kazaniyor” dedi.

Merkezde 15 ayri kursun devam ettigini belirten Erdem," Gençler, çocuklar, benim güzel evlatlarim. Sizler için ne yapsak azdir. Sartlar ne olursa olsun. Sizi daha iyi bir gelecege tasimak için yaninizdayim. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Yüregini ferah tut Ceyhanlim. Emanetin emin ellerde. Emanetin güvende” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA