Üniversitelilere Teknik Gezi Düzenlendi

Kilis 7 Aralik Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mimarlik ve Sehir Planlama Bölümü Tapu ve Kadastro Programi 1. ve 2. sinif ögrencileri ve bölüm ögretim görevlileri tarafindan ders uygulamasina yönelik olarak Kilis Valiligi Tapu ve Kadastro Müdürlügüne teknik gezi düzenlendi.

Üniversitelilere Teknik Gezi Düzenlendi
Geziye, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mimarlik ve Sehir Planlama Bölümü Ögretim Elemanlarindan Ögr. Gör. Hüseyin Bayram, Ögr. Gör. Mete Sinik ve Ögr. Gör. Gamze Bediroglu da katildi.

Teknik gezide, ögrencileri müdürlükteki tüm hizmet ve servis alanlari gezdirildi. Akabinde ögrencilerin derste gördükleri teorik bilgilerin pekismesi ve ne gibi islemlerin yapildigini görüp anlayabilmeleri için Tapu Müdürlügüne müracaat eden vatandaslarin tasinmazlarina ait devir-teslim islemleri canli olarak izletilerek o anlari deneyimlemeleri saglandi. Daha sonra tapu islemlerinin arsivlendigi Tapu Arsiv Odasi ile memurlarin tapu sicillerini kayit ettikleri Tapu Sicil Kütük Defterlerinin incelenmesiyle devam eden gezi, hatira fotograflari çekilerek sonlandi.
Kaynak: İHA