Gençler Istedi, Bakan Akar Cumhurbaskani Erdogan'i Telefonla Aradi

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, gençlerle bir araya geldigi programda, ‘Reis’i ara’ sloganlarini üzerine Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i telefonla arayarak gençlerle görüstürdü.

Gençler Istedi, Bakan Akar Cumhurbaskani Erdogan'i Telefonla Aradi
Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, AK Parti’nin Çanakkale Gençlik Merkezi’ndeki, “Ilk Oyum Erdogan’a Ilk Oyum AK Parti”ye programina katildi.

Gençlerle bir araya gelen, onlarin sorularini yanitlayan Bakan Akar, salondakilerin “Reis’i ara” sloganlarinin ardindan Cumhurbaskani Erdogan’i telefonla aradi. Bakan Akar ile görüsen Cumhurbaskani Erdogan daha sonra gençlere hitap etti. Programa katilan gençlere sevgilerini ileterek sözlerine baslayan Erdogan, sunlari söyledi:

“Bulusmanin Çanakkale için yeni bir dirilise, uyanisa vesile olmasini diliyorum. Dönemimiz içinde, 20 yilda Çanakkale, AK Parti iktidari ile Cumhur Ittifaki ile çok ciddi yatirimlara sahit oldu. Bunun da taç noktasindaki en önemli yatirimi 1915 Çanakkale Köprüsü olmustur. Bu köprü ile Avrupa, Asya birbirine çok daha farkli bir sekilde baglanmistir. Feribotlarla orada yasanan çileleri gayet iyi bilen biri olarak Çanakkaleli kardeslerim artik 2023’te özellikle sadece su köprüyü, Izmir yollarini anlatsalar yeter. Alt yapisi ile üst yapisi ile Çanakkale ‘yol medeniyettir’ diyenlerin en önemli zenginligidir.”

Sözlerinin sonunda gençlere bir kez daha selamlarini ileten Cumhurbaskani Erdogan, toplantinin hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA