Makine Imalatçilari Denizli'ye Hayran Kaldi

Makine Sanayici Is Insanlari Dernegi (MAKSIAD) ev sahipliginde gerçeklesen 100. Yilda Makine Sektörü Toplantisina katilan sektörün önce gelen 300 imalatçisi, Baskan Mehmet Sari önderliginde Denizli’nin turistik yerlerini gezdi.

Makine Imalatçilari Denizli'ye Hayran Kaldi


MAKSIAD, sektör zirvesi olarak degerlendirilen 100. Yilda Makine Sektörü Toplantisinda agirladigi Türkiye’nin en önemli 300 yerli makine imalatçisina Denizli’nin terihi ve dogal güzelliklerini tanitti. Makine imalatçilariilk olarak Pamukkale Hierapolis ve ardindan da Pamukkale Travertenlerinin muhtesem görsel sölenini yerinde görerek unutulmaz anlar yasadi. Travertenlerin esisiz güzelligi sonrasi bir diger durak ise Leodikya turistik kenti oldu. Burada da makine imalatçilari MAKSIAD Baskani Mehmet Sari ile beraber kazi çalismalarini yerinde gözlemledi. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’in MAKSIAD ekibi ve misafirleri onuruna düzenlemis oldugu Teleferikte yer alan Bagbasi Yaylasinda yemek yiyen imalatçilar, Bungalov evlerinin manzarasinda keyifli dakikalar geçirdi.

Gezi sonrasi Baskan Sari, “Tüm konuklarimizi agirlamaktan memnuniyet duyduk. Katilimlari için sükranlarimizi sunarak, imalatçilarimizi sehirlerine ugurladik. Emegi geçen tüm MAKSIAD Yönetim Kurulu üyelerimize de tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA