Kütahya'da Egitim Çalisanlari Voleybol Turnuvasi

Kütahya Il Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Egitim-Bir-Sen Kütahya 1 No’lu Subesi isbirligiyle egitim çalisanlari voleybol turnuvasi düzenlendi.

Kütahya'da Egitim Çalisanlari Voleybol Turnuvasi
Voleybol Turnuvasi ile ilgili bir açiklama yapan Egitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Sube Baskani Fatih Köse, “Il Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Egitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Subemiz isbirligiyle egitim çalisanlarimiz arasindaki uyum ve is birligini artirmak, amatör sporu yayginlastirmak gayesiyle düzenledigimiz egitim çalisanlari voleybol turnuvasi, Abdülhamid Han Anadolu Lisesi ve Vakifbank Ortaokulu çalisanlarimiz arasindaki müsabakayla basladi.

Hayirli olmasini ve amaca matuf bir turnuva olmasini dileriz. 2022-2023 egitim ögretim yili egitim çalisanlari voleybol turnuvasi 29 takimin katilimiyla 7 grup halinde olusturulan fikstüre göre grup maçlari sonrasinda eleme turlari ardindan final müsabakalari neticesinde 19 Ocak 2023 tarihinde son bulacak. Geleneksel olarak düzenledigimiz turnuvamizin bu sene 4.sünü icra ediyor ve turnuvaya katilan tüm takimlarimiza basarilar diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA