Kusadali Ögrencilerden Çevreci Duyarlilik

Aydin’in Kusadasi ilçesindeki özel bir okulun ögrencileri, Kusadasi Belediyesi Yeni Hizmet Binasi’ni ziyaret etti. Yetkililerden belediye hizmetleri hakkinda bilgi alan ögrenciler, Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan ile bir araya gelerek kentle ilgili sorular yöneltti.

Kusadali Ögrencilerden Çevreci Duyarlilik


Kusadasi Belediyesi Yeni Hizmet Binasi, Özel Istek Okullari Ortaokul ögrencilerini agirladi. Yetkililerden belediye hizmetleri hakkinda bilgi alan ögrenciler daha sonra Belediye Encümen Salonu’nda Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan ile bir araya geldi. Ögrenciler, Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan’a Kusadasi’nda gerçeklestirilen çalismalarla ilgili çesitli sorular yöneltti. Kusadasi Belediyesi yöneticilerinden gerçeklestirilen çalismalarda dogaya ve çevreye karsi duyarli olunmasini isteyen minik ögrencilerin bu davranisi takdirle karsilandi.

Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan gelecegin teminati olan çocuklarin çevrenin korunmasi yönünde gösterdikleri hassasiyetin çok önemli oldugunu belirterek, “Öncelikle ögrencilerimizi Kusadasi Belediyesi Yeni Hizmet Binasi’nda agirlamaktan mutluluk duyduk. Kusadasi Belediyesi olarak hayata geçirdigimiz tüm projelerde doganin korunmasina elbette ki özel bir önem veriyoruz. Ancak bunu çocuklarimizdan duymak bizleri sevindirdi” diye konustu.

Kaynak: İHA