'Yilin En Iyi Gündüz Kusagi Kadin Haber Spikeri' Ödülünü Meltem Günay Aldi

Yilin Efsane Starlari Ödülleri, Maltepe’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. TGRT Haber’in basarili spikerlerinden Meltem Günay, gündüz kusagi haberleri kategorisinde “Yilin En Iyi Gündüz Kusagi Kadin Haber Spikeri” ödülünü aldi.

'Yilin En Iyi Gündüz Kusagi Kadin Haber Spikeri' Ödülünü Meltem Günay Aldi


Legend Fashion dergisinin daha önce Ingiltere ve Ukrayna’da düzenledigi ’’Yilin Efsane Starlari” ödül töreni bu yil Türkiye’de 3’üncü kez gerçeklestirildi.

Dün aksam gerçeklesen ödül törenine medya ve sanat dünyasindan birçok isim katildi.

Ödüller, yapilan oylamalar sonrasi sahiplerini buldu. Birbirinden basarili isimlerin yer aldigi ödül töreninde gündüz kusagi haberleri kategorisinde "Yilin En Iyi Gündüz Kusagi Kadin Haber Spikeri” ödülünü TGRT Haberin basarili sunucusu Meltem Günay aldi. Organizasyonda sagliktan sosyal medyaya, müzikten sosyal sorumluk projelerine kadar birçok alanda basari gösteren isimlere ödülleri takdim edildi.

“Emegin ödülle taçlandirilmasi son derece gurur ve onur verici”

Ödülü tüm ekip arkadaslari adina aldigini belirten Meltem Günay, “Ödül almak ayri bir heyecan, ayri bir mutluluk ama habercilik bir ekip isi. Burada ödülü alan benim ama asla kendi adima almiyorum. Tüm ekip arkadaslarim adina aliyorum. Bu onlarin da gururu ayni zamanda. Onur verici bir sey. Emegin ödülle taçlandirilmasi son derece gurur ve onur verici. Meslek hayatimda 25 yil geride kaldi. Simdi dönüp baktigimda ‘bunun sirri nedir’ diye soruldugunda herhalde verebilecegim tek cevap, ’isini çok sevmek ve çok çalismak’“ dedi.

Kaynak: İHA