ZBEÜ Ile Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi Ilk Akademi Bulusmalarini Gerçeklestirdi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Zonguldak Il Milli Egitim Müdürlügü arasinda Nisan ayinda imzalanan isbirligi protokolü dogrultusunda Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi ile Yabanci Diller Yüksekokulu (YDYO) ilk akademi bulusmalarini gerçeklestirdi.

ZBEÜ Ile Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi Ilk Akademi Bulusmalarini Gerçeklestirdi
Dün YDYO Müdürü Ögr. Gör. Oksan Dagli, Müfredat Gelistirme Ofisi, Ölçme ve Degerlendirme Ofisi, Konusma Becerileri Ofisi ve Mesleki Gelisim Birimi’nden temsilci ögretim görevlileri ile birlikte Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sirasinda yüksekokulun idari isleyisi ve ilgili ofis ve birimlerin faaliyetleri hususunda Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi yetkililerine genis çerçeveli bir bilgilendirme yapildi. Ziyarette lise ögrencilerine yönelik YDYO Müdürü Ögr. Gör. Oksan Dagli yabanci dilin önemini anlatan bir konusma yapti. Dagli’nin ardindan YDYO Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Murat Dede ve Yabanci Diller Bölüm Baskani Ögr. Gör. Cansu Ünal Dombayci ögrencilere hazirlik egitimi hakkinda bilgi verdi.

Yaklasik bir saat süren ziyaretin sonunda Sosyal Bilimler Lisesi yetkilileri kurum içi isleyis ve faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme sunumu gerçeklestirdi. Toplanti, yapilacak çalismalarin planlanmasi ve bir çalisma takvimi olusturulmasi ile sona erdi.
Kaynak: İHA