Baskan Tarhan, Kiliçdaroglu'nu Açilislara Davet Etti
Ankara’ya giderek bir dizi ziyarette bulunan İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdarogu ile görüserek otizm köyü, Mezitli Cemevinin açilislari ve kiz ögrenci yurdunun temel atma törenine davet etti.

Tamamina yakini Mezitli Belediyesinin destegiyle insa edilen Mezitli Cemevi’nin açilisini yapmasini da Kiliçdaroglu’ndan isteyen Tarhan, ayrica kiz ögrenci yurdunun da temel atma töreni için davet etti. Tarhan, "Açilislarimizin yaninda çok önem verdigimiz bir projemizin de temel atma törenini yapacagiz. Islevselligi kadar mimari yapisiyla da örnek olacak 320 kisi kapasiteli Kiz Ögrenci Yurdumuzu hayirsever bir vatandasimizin da destegiyle kisa sürede tamamlayarak hizmete sunacagiz” diye konustu.
CHP Lideri Kiliçdaroglu’na gösterdigi ilgi nedeniyle de tesekkür eden Tarhan, "Genel Baskanimizin Mezitli ile ilgili konularda çok detayli bilgi sahibi olmasi bizleri çok mutlu etti. Her zaman oldugu gibi güzel fikir ve önerilerini de aldik. Davetimizi olumlu karsiladi ve önümüzde belirlenecek program dahilinde açilis ve temel atma törenlerimizi Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu ile birlikte gerçeklestirecegiz” seklinde konustu.
Kiliçdaroglu, her üç projenin de kendisinin önem verdigi kesimleri ilgilendiren konularda olmasini ‘çok güzel’ olarak nitelendirdi.
