Ödüllü Tasarim Yarismasinda Süre Uzatildi

Kütahya Belediyesi tarafindan, sehrin kimligini yansitmak, tabela ve levhalarin kentin kimlik ve dokusuna uygun olacak bir sekilde tasarlanmasi için baslatilan ödüllü tasarim yarismasi yogun ilgi ve talep dogrultusunda 18 Kasim 2022 tarihine kadar uzatildi.

Iki kategoride gerçeklestirilecek yarismanin birinci kategorisinde; Germiyan Sokak ya da Cumhuriyet Caddesi özelinde bilgilendirme levhasi tasarimi, ikinci kategoride; Germiyan Sokak ya da Cumhuriyet Caddesi’nde yer alan magaza, büfe vb. hizmet alanlari için isletme tabela tasarimlari degerlendirmeye alinacak.

Kütahya Belediyesi Resmi Web sitesinden basvuru gerçeklestirilecektir. Tasarim yarismasinda 1.Kategoride, birinciye Monster Dizüstü Bilgisayar, mansiyon ve tesvik ödülü, 2. Kategoride, birinciye I Phone SE 2. Nesil, mansiyon ve tesvik ödülü verilecek. Ayrica Kültürel Mirasi Koruma ödülü de sahibini bulacak.

Basvurular 18 Kasim 2022 tarihine kadar online olarak alinacak. Seçici Kurul degerlendirmesi 21 Kasim 2022 tarihinde yapilacak olup, 30 Kasim 2022 tarihinde ödül töreni ve sergi gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA