Hayvanlarini Otlatan Kadina Sok Sözler

Kocaeli’de hayvanlarini otlatan 74 yasindaki kadina, baska bir kadinin gösterdigi tepki duyanlarin tepkisini çekti. "Burasi sehir, git köyde besle hayvanlarini. Merkezde hayvan beslenilmez" diye bagiran kadinin görüntüleri gündem oldu.

Hayvanlarini Otlatan Kadina Sok Sözler
Kartepe ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 74 yasindaki kadin, büyükbas hayvanlarini otlatmak için disari çikardi. O sirada yasli kadinin hayvanlarini köpeklerden korumak için tas attigi iddia edildi. Sokaktan geçen bir baska kadin ise yasli kadina, "Burasi sehir. Git köyde besle hayvanlarini. Merkezde hayvan beslenilmez. Köye gideceksin. Koyunlarini, ineklerini getirmis, ticaret yapiyor burada. Meydani bos buldu diye koca koca taslari köpeklere firlatiyor" diyerek tepki gösterdi. Tepkisini kayda alan kadinin o anlari sosyal medyada da gündem oldu.

"Hayvanlarimi perisan ettiler, bazi hayvanlarim kaçti gitti"

30 yildir bu bölgede hayvancilik yaptigini söyleyen yasli kadin, "74 yasima girdim, çocuklugumdan beri hayvanlarla ugrasiyorum. Sadece büyükbaslara degil koyunlara da bakiyorum. Çocuklarim gibi seviyorum onlari. Hayvanlarimi perisan ettiler orada, bazi hayvanlarim kaçti gitti. Onlari yolun kenarina topladim, bu sefer de köpekler saldirdi. Ben bir günlük yoldan geldim, sen neden bagira bagira gelip hayvanlarimi kaçirdin?" diye konustu.

Kaynak: İHA