Depremin Sarstigi Çocuklara Sevgi Eli

Düzce Belediyesi depremin etkiledigi her yastan vatandasina el uzatmaya devam ediyor. Çocuk Üniversitesi ekipleri, mahallelerde kurulan yasam alanlarini ziyaret ederek çocuklara boyama kitabi, boya ve balon verdi.

Depremin Sarstigi Çocuklara Sevgi Eli
Düzce Belediyesi depremin izlerini silmek için çalismalarini sürdürüyor. Her yastan vatandasa talepleri dogrultusunda hizmet vermek için araliksiz çalisan ekipler hayatin normale dönmesine katki saglamaya devam ediyor. Kültür Isleri Müdürlügü bünyesindeki Çocuk Üniversitesi ekibi de mahallelerde kurulan yasam alanlarinda çocuklari yalniz birakmiyor.

Çocuk Üniversitesi ögretmenleri, hazirladiklari hediyelerle ilk olarak Azmimilli ve Fevzi Çakmak Mahallesinde kurulan çadirlarda aileleri ile birlikte kalan çocuklari ziyaret ederek balon, boyama kitabi ve boyalar hediye etti. Diger mahalleleri de ziyaret edecek olan ekipler, çocuklarin deprem korkusunu da atlatmalari için konusmayi ihmal etmedi. Çocuklarin yüzlerindeki tebessümü gördükçe mutlu olduklarini anlatan ekipler, ailelere de geçmis olsun dileklerini iletti.
Kaynak: İHA