Büyüksehir'de Kurum Için Egitimler Devam Ediyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, kurum içi egitimlerini sürdürüyor. Kurumsal Farkindalik Egitimleri ile 15 gün boyunca alaninda uzman kisilerden egitim alacak olan SASKI personeli ilk yardim, afet farkindaligi, temel kalite ve sifir atik gibi konularda bilinçlenecek.

Büyüksehir'de Kurum Için Egitimler Devam Ediyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), hizmet kalitesine deger veren anlayisla sürdürdügü kurum içi egitimlerine bir yenisini daha ekleyerek personelin birçok konuda bilinçli olmasini saglayacak. Insan Kaynaklari ve Egitim Dairesi Baskanligi tarafindan alaninda uzman kisilerin katilimiyla AKM’de gerçeklestirecegi egitimler toplamda 15 gün sürecek. Tüm personelin katilacagi egitimlerde Oryantasyon Egitimi, Temel Kalite, Etik - Sosyal Medya ve Dezenformasyon, Sifir Atik ve Iklim Degisikligi Afet Farkindalik ile Ilkyardim Farkindalik egitimleri personellere verilecek. Alinan egitimle bilinçlenen personel kaliteli hizmet anlayisinin yani sira afet aninda veya olumsuz durumlarda yapilacak müdahalelerden sosyal medyanin dogru ve etkin kullanilmasina kadar birçok farkli konu hakkinda bilgi sahibi olacak.

Kurum tarafindan yapilan açiklamada, “Kaliteli hizmet anlayisimizdan ödün vermemek ve bu anlayisi her geçen gün daha ileri tasimak için gerekli konularda egitimlerimizi rutin olarak gerçeklestiriyoruz. Bunun yani sira personellerimizin günlük hayatlarinda veya is hayatinda hayati degere sahip konulara da hakim olmasini sagliyoruz. Toplam 15 gün sürecek egitimlerin sonucunda ise ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile resmi olarak belgeledigimiz hizmet kalitemizi daha ileri tasiyacagiz” denildi.
Kaynak: İHA