Is Arayanlarin Umudu Pursaklar Belediyesi

Pursaklar Belediyesi, is arayan vatandaslara yardimci olmak için Istihdam Sefligi araciligiyla isveren ile isçileri bulusturmaya devam ediyor.

Is Arayanlarin Umudu Pursaklar Belediyesi
Pursaklar Belediyesi Halkla Iliskiler Müdürlügü bünyesinde hizmet veren Istihdam Sefligi, esnafla iletisime geçerek, ilçe sakinlerinin farkli is kollarinda istihdam edilmesi için yogun mesai harcamaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi Meclis Toplanti Salonu’na gelen firma yetkilileri, 186 kisinin arandigi toplanti için gelen 35 vatandas ile bire bir görüserek mülakatlarini gerçeklestirdi. Firma yetkililerinin yapacagi degerlendirmenin ardindan söz konusu firmada is basi yapacak olan kisilerin belirlenecegi ifade edildi.

"Göreve geldigimiz günden bu yana is arayanlar ve isverenler arasinda köprü oluyoruz"

Ilçedeki istihdam oranini artirmak için isverenlerle sürekli dirsek temasinda olduklarini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Göreve geldigimiz günden bu yana is arayanlar ve isverenler arasinda köprü oluyoruz. Istihdam Sefligimiz araciligiyla, is talep eden 186 kisi aranirken 56 kisi toplantiya gelmeyi kabul etti ama 35 kisi toplantiya geldi. Her isçi isveren bulusmasinda bir kisinin bile ise yerlesme imkani bizleri mutlu ediyor. Bizler üzerimize düseni yaparak ilerleyen günlerde de esnaflarimizla görüsmelerimizi sürdürerek hemsehrilerimize yeni is kapilari bulmak için çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA