15 Temmuz Sehitler Köprüsü'nde Feci Kaza Açiklamasi Motosiklet Bariyere Çarpti, 1 Ölü 1 Yarali

15 Temmuz Sehitler Köprüsü’nde demir bariyerlere çarpan motosiklette bulunan bir kisi hayatini kaybederken bir kisi de agir yaralandi.

15 Temmuz Sehitler Köprüsü'nde Feci Kaza Açiklamasi Motosiklet Bariyere Çarpti, 1 Ölü 1 Yarali
Kaza, saat 23.00 siralarinda 15 Temmuz Sehitler Köprüsü üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, 15 Temmuz Sehitler Köprüsü’nden Avrupa Yakasina dogru seyir halinde olan 34 FRG 614 motosiklet sürücüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle, hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklette bulunan iki kisi yola savruldu. Bariyerlere çarpan motosiklet ise 300 metre köprü üzerinde sürüklendi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri yola savrulan Emre E. ve Davut T’ye olay yerinde müdahale etti. Yapilan tüm müdahalelere ragmen Emre E. kaza yerinde hayatini kaybetti. Kazada agir yaralanan Davut T. kaza yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Haydarpasa Numune Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Polis ekipleri kaza nedeniyle 15 Temmuz Sehitler Köprüsü Avrupa yakasina dogru geçislerde iki seridi trafige kapatti. Trafik kontrollü olarak tek seritten saglandi.

Kaza nedeniyle köprüde her iki yönde trafik yogunlugu olusurken kaza yapan motosikletin çekiciyle olay yerinden kaldirilmasinin ardindan köprüde trafik normale döndü.
Kaynak: İHA