Ailesini Görebilmek Için Aksama Kadar Karton Topluyor

Ülkesine gidip ailesini görmek için Eskisehir sokaklarinda bütün gün karton toplayarak para biriktirdigini anlatan Suriyeli Abdullah Ali Muhammed, “Türkiye’ye döndügümde tekrar çalisip hayatta kalmaya devam edecegim” dedi.

Ailesini Görebilmek Için Aksama Kadar Karton Topluyor
Eskisehir sokaklarinda karton ve plastik toplayarak geçimini saglayan 18 yasindaki Suriyeli Abdullah Ali Muhammed, ailesini görmek için para biriktirdigini anlatti. Haftanin 7 günü çalismak zorunda oldugunu belirten Muhammed, aksam da havanin sogumasina aldiris etmeden ekmek parasi için mücadele ettigini dile getirdi. Hek basina yasadigini aktaran Muhammed, “1-2 ay sonra ülkeme gidip ailemi görecegim ve döndügümde ise çalisip hayatta kalmaya devam edecegim” seklinde konustu.



“Gelecege dair bir planim yok”

Sabah saat 08.00’de evden çiktigini ve tekrar aksam 21.00’de döndügünü belirten Ali Muhammed, “Yaklasik 5 yil önce Türkiye’ye geldim. Eskisehir’den baska bir yerde yasamadim. Çok yakinda ailemi görmeye Suriye’ye gidecegim ve onun için para biriktiriyorum. Gelecege dair bir planim yok. sadece çalisip hayatta kalmaya çalisiyorum” diyerek sözlerini tamamladi.
Kaynak: İHA