Ülkücüler Karacasu'daki Yeni Hizmet Binasini Törenle Hizmete Açti

Karacasu’da yillardir küçücük bir alanda hizmet veren Ülkü Ocaklari Ilçe Baskanligi, Cumhuriyet Meydani’ndaki Belediyeye ait is haninin ikinci katina tasindi. Ülkü Ocaklari Baskanligi’nin yeni hizmet binasi lokma hayriyla birlikte düzenlenen törenle hizmete açildi.

Ülkücüler Karacasu'daki Yeni Hizmet Binasini Törenle Hizmete Açti


Karacasu’da daha önce Dua Meydanindaki küçük bir dairede zor kosullar altinda hizmet veren Ülkü Ocaklari, Milliyetçi Hareket Partisiyle (MHP) birlikte Cumhuriyet Meydani’ndaki yeni hizmet binasina tasindi. Genis ve konforlu bir alanda hizmet verecek olan Ocak binasi lokma hayriyla birlikte düzenlenen törenle hizmete açildi.

Açilisa, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, Ülkü Ocaklari Il Baskani Hakan Karakus, MHP Il Baskani Haluk Alicik, MHP Ilçe Baskani Murat Uysal, AK Parti Ilçe Baskani Fuat Meriç, AK Partili Belediye Meclis üyeleri, eski Belediye Baskani Emin Mete, çevre ilçelerden gelen Ülkü Ocaklari ve MHP ilçe baskanlari ile ülkücüler katildi.



Yaklasik 200 metrekare genis bir alanda MHP Ilçe Baskanligi ile birlikte hizmet verecek olan binada, Ocak Baskani’na ait bir makam odasi, kütüphane, mescit, mutfak, kantin, WC ve bir de ülkücü sehit Firat Çakiroglu’nun adinin verildigi konferans salonu bulunuyor.

Lokma hayrinin ardindan dualarla açilisi yapilan hizmet binasinin hayirlara vesile olmasini dileyen Ülkü Ocaklari Il Baskani Hakan Karakus, ilim irfan yuvasi ülkü ocaklarina giden gençlerin kötü aliskanliklardan uzak durduklarini belirterek, “Ocaga giden genç uyusturucu bagimlisi olmaz. Arsiz, hirsiz, vatan haini olmaz. Alparslan olur. Fatih olur. Buradan vatana millete hayirli evlatlar kazandirilir” diyerek yeni hizmet binasinda emegi geçen basta Ocak Baskani Gökhan Ahat ve Karacasulu hemserilerine tesekkür etti.

Dershane niteliginde egitimler verilecek

Bir ülkenin gelisip kalkinmasi için sadece diplomanin bir ise yaramadiginin ülkeyi yönetecek gençlerin milli ve manevi degerlere bagliliginin her seyden önemli oldugunu belirten MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, “Vatan sevdasi olmadan sadece diplomanin pek anlam ifade etmedigini hepimiz görüyoruz biliyoruz. Bunun en yakin örnegini 15 Temmuz’da gördük. Milli ve manevi degerlerden yoksun vaziyette alinmis hiçbir diploma ve unvanin bizce hiçbir kiymeti harbiyesi yoktur. Bu manada Ocak binalarimiz ayni zamanda egitim yuvasidir. Karacasu Ocak binamizin dershane niteliginde egitim ve ögretimi birlikte sürdürecek sekilde yeni yerine tasinmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Basbugumuz Merhum Alparslan Türkes’in açtigi yolda, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin mesalesinde dogrulari haykirmaya devam edecegiz.” diyerek sinava hazirlanan gençlerin de Ocak’taki egitim imkanlarindan faydalanmasini istedi.
Kaynak: İHA