Prof. Dr. Nurullah Genç, Biga'da Konferans Verdi

Biga Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde, Prof. Dr. Nurullah Genç, ‘Bu Dünyaya Ne Gerek’ konulu programiyla Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleriyle bir araya geldi.

Prof. Dr. Nurullah Genç, Biga'da Konferans Verdi
Biga Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Biga’ya gelen Prof. Dr. Nurullah Genç, ‘Bu Dünyaya Ne Gerek’ programiyla dikkat çeken paylasimlarda bulundu. Genç, dünyaya adaletin gerek oldugunu ve bunu da Türkiye’nin saglayacagini söyledi.

Genç, “Bugün için insanligin ve dünyanin içinde bulundugu durumu daha iyi kavrayabilmek hepimiz için son derece önemlidir. Bu dünyaya ne gerek konferansimizla aslinda bu dünyaya ne lazim, bu dünya için su anda gereken sey nedir. Çünkü içinde yasadigimiz dünya sikintili bir dünya. Dünyadaki bir çok insan bu dünyaya neyin gerek oldugundan bi haber yasiyor. Bir karanlik içerisinde mankurtlastirilmis bir hafizayla, kölelestirilmis bir anlayisla hayat sürüyor” dedi.

Ruslara esir düsen dedesi Bekir Genç’in hikayesini anlatan ve duygu dolu anlar yasatan Genç, dedesinin Sibirya’da yasadigi esaret hayatina odaklandigi ‘Yollar Dönüse Gider’ Romani’ni sinemaya adapte edeceklerini söyledi.

Prof. Dr. Genç, program sonunda emegi geçenlere tesekkür ederek, “Insanimiz için atilan her adim gelecegimiz için atilan adimdir” dedi.

Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, Genç’e tesekkür ederek plaket ve çiçek takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA