Baskan Gürkan'dan Hizmetlerin Tanitimi Memnuniyeti

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Ilçe teskilatina tesekkür ederek, “Hizmetlerimizin tanitimi noktasinda büyük gayretler gösterdiklerini görüyoruz” dedi.

Baskan Gürkan'dan Hizmetlerin Tanitimi Memnuniyeti
Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Battalgazi Ilçe Baskanligini ziyaret eden Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Ilçe Yönetimi, Battalgazi Ilçe Gençlik Kollari ve Battalgazi Ilçe Kadin Kollari yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istisarelerde bulundu.

Baskan Gürkan’in ilçe baskanligina yaptigi ziyaretten dolayi tesekkür eden AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “ Her daim baskanimizi yanimizda gördük. Baskanimizin bizlere gösterdigi yakinliktan dolayi tesekkür ediyoruz. Hem sahada hem Malatya genelinde yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette açiklamalarda bulunan Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, “ Battalgazi Ilçe Teskilatimiz çok çalisan, birlik beraberlik ve dayanisma ruhu içerisinde çalisan bu çalismanin neticesini de sahaya yansitan bir teskilattir. Battalgazi ilçesinin yogun çalistigini anketlerde görüyoruz. Hizmetlerimizin tanitimi noktasinda da büyük gayretler gösterdiklerini görüyoruz. Bu anlamda Ilçe Baskanimiz, Gençlik Kollari Baskanimiz ve Kadin Kollari Baskanimizin sahsinda bütün teskilatlarimizi cani gönülden kutluyorum. Partimizin hak ve hukukunun korunmasiyla tanitimi noktasinda, Belediye Baskaninin hak ve hukukunun korunmasi, hizmetlerinin tanitilmasi noktasinda çok güzel örnek çalismalar sergiliyorlar. Bütün teskilatimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA