Disisleri Bakan Yardimcisi Faruk Kaymakci Memleketi Tosya'yi Ziyaret Etti

Almanya’nin Solingen sehrinde 30 Ekim Pazar günü hayatini kaybeden Mevlüde Genç’in Amasya’daki cenaze programina katilan Disisleri Bakan Yardimcisi Faruk Kaymakci dönüste memleketi Tosya ilçesine gelerek Kaymakamligi ve Belediye’yi ziyaret etti.

Disisleri Bakan Yardimcisi Faruk Kaymakci Memleketi Tosya'yi Ziyaret Etti


Tosya Kaymakami Suat Hatam’i makaminda ziyaret ederek yeni görevinde basarilar dileyen Bakan Yardimcisi Faruk Kaymakci, ilçe hakkinda Kaymakam Suat Hatam ile kisa süreli görüsmede bulundu. Kaymakamlik ziyareti sonrasinda Kaymakci, Kaymakam Hatam’la birlikte yürüyerek Tosya Belediyesine gitti. Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil, Bakan Yardimcisi Faruk Kaymakci’yi Belediye Hizmet Binasi önünde karsilayarak birlikte makam odasina çikti. Bakan Yardimcisi Kaymakci, belediye baskanindan ilçedeki son durum hakkinda kisa bir bilgi alarak yakin zamanda Baskanin müjdesini vermis oldugu Gençlik Spor Bakanligi tarafindan yapilacak olan 50 milyonluk kapali spor salonu ile ilgili son durum hakkinda bilgi aldi. Baskan Kavakligil, "Sayin Bakanim öncelikle ilçemize kazandirilan kapali spor salonu konusunda sizlerin vermis oldugu katkiya ilçemiz, Belediye ve sahsim adina çok tesekkür ederek baslamak istiyorum. Bu yatirimin gerçeklesmesinde sizlerin katkisi ve emegi çok. Sadece bu yatirimda degil her konuda sizler ilçemizi ve Belediyemizi yalniz birakmadiniz ve destek oldunuz tekrardan çok tesekkür ediyorum. Kapali spor salonumuz insallah 1 ay içinde ihaleye çikarak projeye start vermis olacagiz. Daha sonrasinda ihaleyi alan yüklenici firmaya yer teslimi yapildiktan sonra bizim hedefimiz 10 ay gibi kisa sürede tamamlanarak kapali spor salonumuzu halkimizin ve gençlerimizin hizmetine sunmaktir. Bu süreçte tabi ki sizlerin destegi bizim için önemli’’ dedi.



Disisleri Bakan Yardimcisi Faruk Kaymakci, "Baskanim ben Tosya’nin bir evladiyim tabi ki memleketim için elimden geleni fazlasi ile yapacagim. Benim ilçemizde halen birlikte okudugum, spor yaptigim arkadaslarim var. Kapali spor salonu tekrardan ilçemize hayirli olsun. Yakin zamanda ilçemize bir tenis kortu müjdemizde olacak. Tabi bu sportif yatirimlarin disinda ilçemizin ihtiyaci olan birçok projede baskanimizin her zaman yaninda olduk ve olmaya da devam edecegiz. Memleketimize yapilan her yatirim bizleri fazlasi ile mutlu etmektedir. Sizlerin araciligi ile sevgili hemserilerimize sevgi ve selamlarimi iletiyorum’’ dedi.

Disisleri Bakan Yardimcisi Faruk Kaymakci, Kaymakamlik ve Belediye ziyaret sonrasinda ilçeden ayrilarak Ankara’ya hareket etti.
Kaynak: İHA