Talas'ta Vergi Ödeme Kolayligi
Talas Belediyesi’nde ‘Emlak ve Çevre Temizlik’ vergilerinin 2. taksit ödemeleri devam ediyor. 30 Kasim Çarsamba Günü’nün ödemeler için son tarih oldugunu hatirlatan Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, vatandaslara ödemelerini son güne birakmama çagrisinda bulundu.

Talas Belediyesi hizmet binasinda bulunan vezneler, 19-30 Kasim tarihleri arasinda mükellefler için hafta sonu da hizmet vermeye devam edecek.
Ödemelerin gerçeklestirilebilecegi 19-30 Kasim tarihleri arasinda veznelerin kapanis saatinin hafta içi 08.00-19.00 saatleri olarak belirlendigini ifade eden Baskan Yalçin, “Hafta sonu da hizmet verecek vezneler Cumartesi ve Pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasinda açik olacak. Ayrica online ödeme sistemiyle de vatandaslarimiz www.talas.bel.tr adresinden ödemelerini gerçeklestirebilirler” dedi.
