Safranbolu'da Halk Otobüsü Sayisi 9'A Çikarildi

Safranbolu Belediyesi sehir içi yolculuklarinda vatandaslarin konforlu ulasimini saglayan halk otobüsü sayisini 9’a çikartti.

Safranbolu'da Halk Otobüsü Sayisi 9'A Çikarildi
Safranbolu Belediyesi, kent içerisinde ulasim konusunda aksaklik yasanmamasi için çalismalarini sürdürüyor. Belediye Baskani Elif Köse, sehir içi ulasimda vatandaslarin çok daha konforlu ulasim saglayabilmesi için Safranbolu’nun hizmetine sundugu sifir 7 halk otobüsü filosuna 2 tane daha eklenerek sayi 9 ‘a çikardi.

Safranbolu’nun çök özel bir kent oldugunu ifade eden Baskan Köse, “Kentimiz gibi vatandaslarimiz da özel. Burada amacimiz insanlarimiz çok daha konforlu ulasim saglayabilmesidir. Bunu basardigimizi düsünüyorum. Gelen olumlu tepkilerde isimizi dogru yaptigimizin kanitidir” dedi.

Ayni zamanda engelli vatandaslarin ulasimi içinde özel dizayn edilen otobüslerin araliksiz hizmet verdigini hatirlatan Köse, “Karabük Soguksu Mahallesinde ikamet eden ögrencilerimiz için ek bir sefer koyduk. Son olarak ise hizmet araçlarimiza Isletme Müdürlügümüz bünyesinde kullanilmak üzere bir adet kamyonet aldik. Safranbolu’muza hayirli olsun. Bu güzel ilçe için üretmeye, projeler yapmaya ve çalismaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA