Sisli'deki Cinayeti Sir Perdesi Aralandi Açiklamasi Kadin Kurtarildi, 3 Kisi Gözaltina Alindi

Sisli’de hareket halindeki otomobilin önünü kesilerek direksiyonda bulunan asanin öldürülmesi ve yanindaki kadinin da kaçirilmasi olayindaki sir perdesi aralandi. Cinayet Büro Amirligi ekipleri olaya karistigi öne sürülen 3 kisi gözaltina alinirken, kaçirilan kadin ise kurtarildi. Adami kaçirdigi kadinin kocasi ve akrabalari tarafindan öldürüldügü belirtildi.

Sisli'deki Cinayeti Sir Perdesi Aralandi Açiklamasi Kadin Kurtarildi, 3 Kisi Gözaltina Alindi
Sisli Gülbahar Mahallesi Galata Deresi Caddesi üzerinde dün saat 22.00 siralarinda meydana gelen olayda 34 EYR 630 plakali otomobilin önünü kesen kimligi meçhul kisiler direksiyonda bulunan Muhammet Tekin’i kursun yagmuruna tutarak öldürmüstü. Süpheliler olaydan sonra araçta bulunan kadini da yanlarina alarak kaçmislardi.

Saldirganlar yakalandi, kadin da kurtarildi

Cinayet Büro Amirligi tarafindan olaydan sonra baslatilan çalismada polis olayin üzerindeki esrar perdesini kaldirdi. Muhammet Tekin’i kaçirdigi B.K. adli kadinin kocasi ve akrabalari tarafindan öldürüldügü tespit edildi. Bu gelisme üzerine sabaha karsi bir dizi baskin yapan ekipler B.K.’yi kurtarirken, olayi gerçeklestiren esi E.K. ile 2 akrabasini daha gözaltina aldi.

Süpheliler sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirligine getirilirken, polis olayla ilgili sorusturmayi sürdürüyor.
Kaynak: İHA