Samsun'da 24 Bin 170 Kapsül Uyusturucu Ele Geçti Açiklamasi 3 Kisi Tutuklandi

Samsun’da narkotik polisi tarafindan düzenlenen operasyonda ele geçirilen 24 bin 170 kapsül uyusturucu madde ile ilgili gözaltina alinan 3 kisi tutuklandi.

Samsun'da 24 Bin 170 Kapsül Uyusturucu Ele Geçti Açiklamasi 3 Kisi Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube

Müdürlügü ekipleri, uyusturucu madde ticareti ile ilgili yaptiklari takip ve çalismalar dogrultusunda, Ilkadim ilçesi Karasamsun Mahallesi’nde irtibatli oldugu sahislara müsterek uyusturucu madde satisi yaptiklari bilgisi edinilen O.Ç., E.C. B. ve Ö. U. isimli sahislarla ilgili olarak yapilan çalismada, süpheli sahislarla B K. ve S.S. isimli sahsilarla birlikte araç içerisinde 14 kapsül sentetik ecza hap ile birlikte yakalandi. Olayin devaminda O.Ç., E..C. B. ve Ö. U. isimli sahislarin Karasamsun Mahallesi’nde müsterek kullandiklari ikamette yapilan aramada, 24 bin 170 kapsül sentetik ecza hap, 2,18 gram esrar maddesi, 4 adet ecstasy hap,1 adet 7,65 mm çapinda tabanca ve 7 adet 7,65 mm çapinda dolu fisek ele geçirildi. Sorusturma kapsaminda O.Ç., E.C. B. Ö.U., B.K. ve S.S isimli sahislar uyusturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltina alindi. Polisteki sorgulanmasi tamamlanan O.Ç., EC B. ve Ö.U. çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, B.K. ve S.S. ise savciya ifade verip serbest birakildi.
Kaynak: İHA