MHP Genel Baskani Bahçeli Açiklamasi 'Kiliçdaroglu Davul Sen De, Tokmak Baskasinda, Önce Aday Ol, Sonra Konus'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli, “Korkaklar Türkiye’yi tasa tutanlardir. Korkaklar terör örgütlerinin, emperyalist tertipçilerin arkasina saklananlardir. Sayin Kiliçdaroglu davul sen de, tokmak baskasinda, önce aday ol, sonra konus” dedi.

MHP lider Bahçeli, partisinin grup toplantisinda konustu.

13 Kasim’da Elazig’da miting gerçeklestireceklerini söyleyen Bahçeli, “20 Kasim 2022 tarihinde de Samsun Mitingimizi Ordu, Giresun, Sinop ve Kastamonu il teskilatlarimizin dört basi mamur istirakleriyle gerçeklestirecegiz. Yilmamizi gözleyenler, vazgeçmemizi düsleyenler emin olunuz ki, emegin yerde kalmayacagini, çalismanin millet nezdindeki mükâfatini kesinlikle görüp yasayacaklardir” açiklamasinda bulundu.

“Kiliçdaroglu, TOGG’un seri üretimi 2023 yilinda basliyor, siparisini vermek için de haydi simdiden kuyruga gir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun “otomobil üretiyoruz dediler. Hani nerede? Milleti kandiriyorlar” sözlerini hatirlatan Bahçeli, “Allah’a çok sükür gözlerimizle 29 Ekim 2022 tarihinde Bursa Gemlik’te gördük ve sahit olduk. Sayin Kiliçdaroglu, sana kötü bir haber vereyim, TOGG’un seri üretimi 2023 yilinda basliyor, buna simdiden hazir ol, siparisini vermek için de haydi simdiden kuyruga gir. Ilk yerli ve milli elektrikli otomobil olan TOGG’un banttan indirilme törenine katilarak ortak sevinci paylastik, bundan da iftihar ettik” diye konustu.



“Kiliçdaroglu parlak beyinleri uzaklarda, John’da, Hans’ta, onda bunda degil, Ahmet’te ara, Mehmet’te ara”

Kiliçdaroglu’nun ABD gezisine iliskin konusan Bahçeli, “ABD’de ve bazi Avrupa ülkelerinde parlak beyin bulmak için gezip tozarken, bu beyinlerle Cumhuriyet’in ikinci yüzyilini konusacagim derken, piril piril zekalariyla, gerçekten volkan agzi gibi fiskiran akil ve bilgi dolu beyinleriyle vatan evlatlari Gemlik’te harikalar olusturmuslar, hayranlik uyandiran isler çikarmislar. Kiliçdaroglu parlak beyinleri uzaklarda, John’da, Hans’ta, onda bunda degil, Ahmet’te ara, Mehmet’te ara, yabancisi oldugun Türk milletinde ara ve mutlaka bulacagini da kafandan çikarma” seklinde konustu.



“Kiliçdaroglu davul sen de, tokmak baskasinda, önce aday ol, sonra konus”

MHP lideri Bahçeli, Kiliçdaroglu’nun “Erdogan benim aday olmamdan çok korkuyor” sözlerini hatirlatarak, “Korkaklar milli basarilari gölgelemek için siraya girenlerdir. Korkaklar Türkiye’yi tasa tutanlardir. Korkaklar terör örgütlerinin, emperyalist tertipçilerin arkasina saklananlardir. Sayin Kiliçdaroglu davul sen de, tokmak baskasinda, önce aday ol, sonra konus. Ardindan da siyasetinde milli ve ahlakli olmaya çalis” ifadelerini kullandi.

“Burak Haktanir’in cesareti ve dik durusu da hakikaten alkislanacak düzeydedir”

Bogaziçi Film Festivali’nde yasananlara iliskin ise Bahçeli sunlari söyledi:

“Sözde bir film yönetmeninin, düzenlenmis bir ödül töreninde, PKK havarisi, terör heveslisi Tabipler Birligi Baskani için, “sirf baris dedi diye hapse attilar” sözü ve aldigi kirli ödülü söz konusu bölücü sahsa ithaf etmesi de zillet ittifakinin kokusmus ana fikri, ana egilimidir. Terörizme, ihanete, melanete, rezalete baris diyenler, barisin yegane düsmanidir. Bu tiplerin baris, adalet, demokrasi ve özgürlük çikislari Türkiye’ye kurulmus bir nevi bombali tuzaktir. Buna karsilik dogrudan yana tavir alan, Türk Silahli Kuvvetleri’mize iftira atildigini haykiran, bu suretle milletimizin takdirini toplayan gerçek sanatçimiz Burak Haktanir’in cesareti ve dik durusu da hakikaten alkislanacak düzeydedir ve kendisini tebrik etmek, helal olsun demek boynumuzun borcudur.”
Kaynak: İHA