Büyüksehir'den Bank Ve Piknik Masasi Destegi

Antalya Büyüksehir Belediyesi ilçelerden gelen talepler dogrultusunda okul, cami, mezarlik, oyun parki gibi alanlara bank ve piknik masasi desteginde bulunmayi sürdürüyor. Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ekipleri, uygun görülen alanlara masa ve banklarin montajini gerçeklestiriyor

Büyüksehir'den Bank Ve Piknik Masasi Destegi
Ilçelerden gelen talepler dogrultusunda bank ve piknik masasi desteginde bulunan Antalya Büyüksehir Belediyesi, Akseki, Dösemealti, Kumluca, Finike ve Kas ilçelerine bank ve piknik masasi desteginde bulundu.

Bank ve masalarin montaji yapildi

Antalya Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan

Dösemealti Yesilbayir, Yukari Karaman, Dagbeli, Çiplakli, Bahçeyaka ve Kömürcüler mahallelerinde bank ve piknik masalarinin istenilen noktalara teslimi gerçeklestirildi.

Muhtarlar ve kamu kuruluslari ve okullar kendilerine destek veren Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’e tesekkür etti. Büyüksehir ekipleri Akseki, Kumluca ve Finike’de de istenilen noktalara banklarin ve masalarin montajini gerçeklestirdi. Büyüksehir ekipleri Kas’a bagli mahallelerin taleplerini de yerine getirdi. Okul, cami, saglik ocaklari, çok amaçli salon ve meydanlara bank ve piknik masalari yerlestirildi.
Kaynak: İHA