Baskan Büyükkiliç'tan Yol Yapim Çalismalarina Yakin Takip

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kocasinan ilçesi Alsancak Mahallesi’nde yapimi süren 1 kilometrelik cadde çalismalarini yerinde inceledi. Baskan Büyükkiliç “Insallah caddemiz günün kosullarina uygun bir anlayis içerisinde kullanima hazir hale gelecek” dedi.

Baskan Büyükkiliç'tan Yol Yapim Çalismalarina Yakin Takip
Baskan Büyükkiliç, altyapi ve asfalt çalismasi süren mahalleleri ziyaret ederek, çalismalari yerinde incelemeyi sürdürüyor. Bu çerçevede, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kocasinan ilçesi Alsancak Mahallesi’nde yapimi süren, Kocasinan Bulvari’ndan baslayip Bekir Yildiz Bulvari’na ulasacak ana arter olan 6204’üncü caddedeki çalismalari da yerinde takip etti. Baskan Büyükkiliç’a Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Hasdal, daire baskanlari ve Mahalle Muhtari Çesminaz Karaca eslik etti.

Alsancak Mahallesi’ndeki cadde çalismalari hakkinda yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Baskan Büyükkiliç, burada yaptigi açiklamada, çalismalarda sadece asfaltin göründügünü ve altyapi çalismalarinin da önemine dikkat çekerek, sunlari söyledi:

“Simdi bir cadde yapilirken sadece üzerindeki asfalt görünüyor, buradaki altyapi da göz ardi ediliyor. Altyapilarin tamamlanmasindan sonra da süreç uzuyor ve daha sonra da asfalti yapiliyor.”

Çalismalarda emegi geçenlere tek tek tesekkür eden Büyükiliç, Alsancak Mahallesi’nde yapimi süren 1 kilometre uzunlugundaki 6204’üncü caddenin kis gelmeden açilacagini kamuoyu ile paylasarak, “Ekibimize, yüklenici firmamiza tesekkür ediyorum. Yaklasik 1 kilometre uzunlugunda, Kocasinan Bulvari’ndan baslayip Bekir Yildiz Bulvari’na ulasacak olan eski halimizin kenarindan giden, toptanci esnafimizin hemen yani basindan giden bir ana arterimiz. Insallah günün kosullarina uygun bir anlayis içerisinde kullanima hazir hale gelecek. Mevla’m kaza bela vermesin. Yollarin standardi yükseliyor, ama risk de artiyor, trafik kurallarina da uyuyoruz” diye konustu.

Büyükkiliç, çalismalarin 2022 yili bitmeden tamamlanacagini duyurdu.

Kocasinan ilçesi Alsancak Mahalle Muhtari Çesminaz Karaca ise, Baskan Büyükkiliç’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Memduh Baskanimizin mahallemize ziyareti bizi büyük bir sekilde mutlu etti. Çok sevindik. Ayaklarina saglik sayin baskanim. 6204’üncü caddemiz yapima baslanilmisti. Insallah çok güzel bir sekilde hizmete sunulacak bu caddemiz. Elinize emeginize saglik sayin baskanim” seklinde konustu.

Büyükkiliç ise Muhtar Karaca’yi mahallesine olan ilgisinden dolayi tebrik ederek, “Her seyden önce mahallesine hâkim olan, gerçekten kadirsinas muhtarimiza tesekkür ediyorum. 6204 cadde diye hemen soruyu sorduk, cevabini aldik. Demek ki bu da gösteriyor ki mahallesi ile adeta iç içe. Kendisini tebrik ediyorum, tesekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.
Kaynak: İHA