Bankta Baygin Halde Bulundu, Kendisini Uyandiran Ekiplere Demedigini Birakmadi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde bir bankta baygin sekilde yatan adam, kendisini uyandiran polis ve saglik ekiplerine demedigini birakmadi. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen sahis, tehditler savurarak polise zor anlar yasatmasi üzerine polis merkezine götürüldü.

Bankta Baygin Halde Bulundu, Kendisini Uyandiran Ekiplere Demedigini Birakmadi
Manavgat’in en hareketli caddelerinin basinda gelen Antalya Caddesi üzerinde, bir kamu bankasinin önünde bulunan bankta kendisinden geçmis vaziyette yatan sahis, vatandaslarin ve olay yerinin yakininda uygulama yapan Manavgat Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi ekiplerinin dikkatinden kaçmadi. Sahsi yattigi yerden kaldirmak için çaba harcayan trafik ekipleri, yattigi yerden kalkmamasi, sürekli bagirip çagirmasi ve tehditler savurmasi üzerine olay yerine resmi polis ekipleri ve 112 saglik ekibi çagirdi. Olay yerine gelen 112 saglik ekipleri, ne kadar çaba harcasa da sahsi tedavi olmaya ve ambulansa binmeye ikna edemedi. Sahsin ambulansa alinmasi konusunda polislerin çabalari da yetersiz kaldi.

Polislerin uyarisiyla zaman zaman gözlerini açan ve basini kaldiran sahis, kendisinin rahat birakmalarini söyleyerek küfür ederken, çevrede toplanan vatandaslarin da bu durumdan rahatsiz oldugu gözlendi.

Yattigi yerden kalkmamakta direnen, polislere basindan çekip gitmelerini, kendisini rahat birakmasini isteyen sahis, polisler tarafindan polis aracina bindirilerek polis merkezine götürüldü.

Sahsin kimligi ve ne tür bir maddenin etkisiyle böyle davrandigi hakkinda bilgi edinilemedi.
Kaynak: İHA