Karabük TSO Meclis Üyeleri Organ Seçimleri Tamamlandi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasi’nin organ seçimleri yapildi. Karabük TSO yeni binasinda yapilan seçimlerde 10 ayri grupta 24 yeni meclis üyesi belirlendi.

Karabük TSO Meclis Üyeleri Organ Seçimleri Tamamlandi
Sabah saatlerinde baslayan ve aksam 17:00’de sona eren seçimlerde 10 ayri meslek grubunun 7’si tek liste ile 3 grup ise ikiser ayri liste ile seçimlere gitti.

Seçim sonucunda 1. Grupta, Kamil Ünal, Fatih Aydin, 2. Grupta Fatih Çapraz, Cenk Gedikoglu, 3. Grupta Ümit Hakan Yilmaz, Kenan Yüksel, 4. Grupta Adnan Çebi, Hakan Kafali, Kemal Karadeniz, 5. grupta Ahmet Ulusoy, Ikram Yaman, Cemal Dereli, 6. Grupta Aydin Derebasi, Ahmet Saltoglu, 7. Grupta Gürkan Malkoç, Kürsat Yilmaz, 8. Grupta Ahmet Cosar, Ömer Yegin, Ali Karakas, 9. Grupta Nurhan Bariskan, Murat Sönmez, Seyfettin Baskaya, 10. Grupta Muhammed Aydin ve Fatih Karaaslan olarak belirlendi.

Karabük TSO Yönetim Kurulu Baskani adayi olan ve gelecek hafta yapilacak meclis seçimleri sonrasi koltuga oturacak olan Fatih Çapraz, seçim sonuçlarinin hayirli olmasini dileyerek, “ Bu bir bayrak yarisi ve simdi biz bu bayragi devraliyoruz. Bizden önce görev yapan arkadaslarimiza göstermis olduklari çaba ve çalismadan dolayi tesekkür ediyoruz. 15 Ekim’de Meclis Baskani ve Yönetim kurulu seçimlerini yaparak görevimize baslayacagiz. Verimli güzel bir meclis olustu. TSO Meclis Baskanimizda Adnan Çebi olacak” dedi.

Kaynak: İHA