Sokak Hayvanlari Bu Merkezde Sifa Buluyor

Derince’de 3 bin metrekare alan üzerine insa edilen Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarinin tüm ihtiyaçlarina cevap veriyor.

Sokak Hayvanlari Bu Merkezde Sifa Buluyor
Derince Belediyesince, sokak hayvanlarina daha iyi sartlarda hizmet verilebilmesi için Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi projesi hayata geçirildi. Yaklasik 3 bin metrekare alan üzerine insa edilen merkez, bünyesinde ameliyathane, muayenehane, veteriner odasi, eczane ve sosyal alanin bulundugu idari bina ile birlikte köpek ve kedi barinaklarini barindiriyor.

Tesisi ögrenciler de gruplar halinde ziyaret ederek, burada yapilan faaliyetler hakkinda bilgi aliyor. Çinarli Ortaokulu ögrencileri de Dünya Hayvanlari Koruma Günü çerçevesinde Derince Belediyesi Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada Derince Belediye Baskani Zeki Aygün’ün konugu olan ögrencileri, AK Parti Derince Ilçe Baskani Koray Merdan, Derince Belediye Baskan Yardimcilari Kemal Bayraktar ve Abbas Bayrak ile belediye yetkilileri de yalniz birakmadi. Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden ögrencilerle sohbet eden Baskan Aygün, tesislerde yapilan çalismalarla ilgili bilgiler verdi.
Kaynak: İHA