Nilüfer'de Hayvan Haklari Günü'nde Can Dostlari Unutmadilar

Ögrenciler, Dünya Hayvan Haklari Günü’nde Nilüfer Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü Hayvan Bakim ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret ederek can dostlarla zaman geçirdi.

Nilüfer'de Hayvan Haklari Günü'nde Can Dostlari Unutmadilar
Nilüfer Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü Hayvan Bakim ve Tedavi Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanlari Koruma Günü’nde ögrencilerin ziyaret akinina ugradi.

Nilüfer’deki özel ve devlet okullarindan yüzlerce ögrenci, bu anlamli günde Alaaddinbey Mahallesi’ndeki Nilüfer Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü Hayvan Bakim ve Tedavi Merkezi’ni gezerek sahipsiz hayvanlari yakindan görme firsati buldu. Ziyaretler sirasindan Nilüfer Belediye Baskan Vekili Dilber Dereli, Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Temirtas, Nilüfer Belediyesi Veteriner Isleri Müdürü Sanem Çetiner ve veteriner hekimler de ögrencilerle birlikte oldu.

Hayvanlarin satin alinmasinin degil sahiplenilmesinin önemini vurgulayan Nilüfer Belediye Baskan Vekili Dilber Dereli, kendisinin 10’u askin hayvana baktigini belirtti.

Bunlarin hiç birini parayla ya da magazadan almadigina deginen Dereli, “Eger bir kardes, bir arkadas edinmek isterseniz Nilüfer Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü’ne gelerek hayvan sahiplenebilirsiniz. Bu anlamli günde buraya gelerek tesisimizi yakindan tanidiginiz ve can dostlarimizi yalniz birakmadiginiz için tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Ziyaret sirasinda ögrencilere veteriner hekimler tarafindan barinaktaki hizmetler hakkinda detayli bilgi verildi.

Ögrenciler, yanlarinda getirdikleri kuru ve yas mamalari Nilüfer Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü yetkililerine teslim etti.
Kaynak: İHA