Tayland'da Atis Poligonunda Facianin Önüne Geçildi

Tayland’da bir adam atis poligonunda intihar girisiminde bulundu. Intihar girisimini fark eden poligon görevlisi sayesinde son saniyede büyük bir facianin önüne geçildi.



Tayland’da 65 yasindaki bir adam girdigi bunalim nedeniyle atis poligonunda intihar girisiminde bulundu. Poligon görevlisinin intihar girisimini fark etmesi ve son saniyede adamin üzerine atlamasi ile büyük bir facianin önüne geçildi. Güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedilen görüntülerde, ogluyla beraber motosikletle atis poligonuna gelen 65 yasindaki adamin, vedalasma sirasinda ogluna siki siki sarildigi görüldü.

Daha sonra kiraladigi silah ile poligonda atis yapan adamin süpheli davranislarini poligon görevlisi tarafindan fark ediliyor. Atis yapan adamin birkaç adim arkasinda kendisini takip eden poligon görevlisi, adamin silahi basina dayamaya çalistigi anda olaya müdahale ediyor.

Poligon görevlisi ve adamin, bogustuklari sirada tabanca ile yere düserken alandaki diger kisilerin büyük bir korkuyla olay yerinden kaçarken, diger bir poligon görevlisi ise camdan geçerek arkadasina yardim ediyor ve intihar girisiminde bulunan adam kontrol altina aliniyor.

Oglu, babasinin intihar edecegini biliyormus

Olay sonrasi intihara kalkisan 65 yasindaki adam bogusma nedeniyle yaralandi. Adamin ogluna ulasan polis ekipleri, adamin Covid-19 döneminden bu yana maddi sikintilar yasadigini ve oglunun intihar girisiminden haberdar oldugunu ögrendi.

Görevliler adami izlemeye almis

Olayin kahramani olan iki poligon görevlileri ise yaptiklari açiklamada, adamin geldigi andan itibaren süpheli davrandigi, poligona tek basina geldigi, ellerinin titredigi ve sadece 4 mermi aldigini belirterek, kendisinden henüz atis alanina geçmeden süphelendiklerini ve bu yüzden izlemeye aldiklarini belirtti.

Kaynak: İHA