MHP Heyeti 'Köyüm Benim' Sohbet Toplantilarinda Türkelilerle Bulustu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafindan düzenlenen ‘Köyüm Benim’ sohbet toplantilari çerçevesinde Sinop’un Türkeli ilçesini ziyaret eden heyet vatandaslarla bir araya geldi.

MHP Genel Baskan Yardimcisi Yasar Yildirim, “Bizim adayimiz belli, kararimiz net. Biz Cumhur Ittifaki olarak gücümüzü büyük Türk milletinden almakta ve de tüm enerjimizi Türkiye Cumhuriyeti devletini lider ülke yapmaya çalismaktayiz. MHP’yi ve Cumhur Ittifaki’ni bagrina basan Sinoplu kardeslerimize tesekkür ederim. 2023 insallah zafer yilimiz olacak” dedi.
Yildirim, “Biz isterdik ki bu muhalefet partileri hiç olmazsa milli meselelerde Türk’ten yana, Türk milletinden yana ve de Türk devletinden yana olsunlar. Ama bakiyoruz ki her geçen gün ihanetlerine bir yenisini daha ekliyorlar. Bakiniz bu muhalefet Karabag’da Ermeni’den, Adalar denizinde, Dogu Akdeniz’de Yunan’dan, Kibris’ta Rum’dan, Irak’ta, Suriye’de ise Amerika’dan taraf oluyorlar. Ancak hiçbir zaman Türk’ten yana, Türk milletinden yana ve de Türk devletinden yana durmadilar, durmayacaklar. Yerli ve milli teknoloji adimlarina her zaman engel olmaya, engel olamadiklarinda ise tehdit diline basvurarak mühendislerine, is insanlarina, yatirimcilarina parmak salladilar. IHA’mizin, SIHA’mizin basarisi ortada. Simdi bakin, Kizilelma isimli muharip insansiz uçak sistemimiz de 2023 yilinda bunlarin her türlü oyununa ragmen göklere çikacak ve bir kez daha oyunlari bozacak, tuzaklari yikacak" ifadelerini kullandi.
MHP Ilçe Baskani Ayhan Yilmaz, köy programlarina katilimlarindan dolayi MHP heyetine ve vatandaslara tesekkür etti.
