Erkek Ögrencilere, Kadina Yönelik Siddetle Mücadele Egitimi Verildi

DÜZCE – Düzce Üniversitesi’nde ögrenim gören ögrencilere, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü ekiplerince kadina yönelik siddetle mücadele egitimi verildi.

Erkek Ögrencilere, Kadina Yönelik Siddetle Mücadele Egitimi Verildi
Düzce Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde bulunan ögrenci yurtlarinda konaklayan erkek ögrencilere Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü tarafindan egitimler verilmeye basladi.

Bu çerçevede müdürlük bünyesinde bulunan Siddet Önleme ve Izleme Merkezi görevlisi Emine Baris Tarhan tarafindan, Düzce Avni Akyol Erkek ögrenci yurdunda kalan erkeklere, kadina yönelik siddetle mücadele da farkindalik egitimi verildi.

Ögrencilere kadina yönelik gerçeklesecek siddetlerde yapilmasi gerekenler ve yapilmamasi gerekenler hakkinda bilgilendirmelerde bulunuldu.
Kaynak: İHA