Özel'den 'Genel Baskaninizi Degistirin' Diyen Esnafa Açiklamasi 'O CHP'lilerin Bilecegi Is'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Kayseri’de esnaf gezisi sirasinda kendisine “Genel baskaninizi degistirin” diyen esnafa, “O CHP’lilerin bilecegi is” cevabini verdi.

Özel'den 'Genel Baskaninizi Degistirin' Diyen Esnafa Açiklamasi 'O CHP'lilerin Bilecegi Is'
CHP Kayseri Il Baskanligi tarafindan düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu’na katilmak için Kayseri’ye gelen CHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, parti binasinda yaptigi toplantinin ardindan esnaf ziyareti yapti. Yaptigi ziyaretler sirasinda bir esnafin “Bir partinin temsilcisi olarak geziyorsunuz. Basimizin üzerinde yeriniz var. Bizler sizin adayinizi tanimak istiyoruz. Eskiden kadinlar hamile kalinca cinsiyet ögrenmek için hocalara giderlerdi, sizin adayiniz da öyle oldu. Biz adayinizi tanimak istiyoruz. Vatandas olarak kendi görüsümü söylüyorum. Genel baskaninizi degistirin. Yoksa bosuna emek harcarsiniz” sözlerine, “O CHP’lilerin bilecegi is” diye cevap verdi.

"Kiliçdaroglu aday olsun" diyen vatandasi kovdu

Diger yandan bir vatandasin “Kiliçdaroglu Cumhurbaskanligi’na adayligini koysun” demesi üzerine iddiaya göre Özel’in “Alin bunu buradan” demesiyle arbede çikti. Çevrede bulunan vatandaslar da adaylik konusunda partililere tepki gösterdi.
Kaynak: İHA