3 Yasindaki Zayn'in Yaptigi Sovlar Hayran Birakiyor

Sakarya’da 3 yasindaki ogluna boyundan büyük motosikletler kullandirmasi sonrasinda sosyal medyada olumsuz yorumlarin hedefi olan AK Parti Sakarya Milletvekili ve eski motosiklet yarisçisi Kenan Sofuoglu, "Zayn’in iki yildir kullandigi motosiklet sayisini ya da üzerinde geçirdigi kilometreyi tahmin bile edemezler. Ben onlari anliyorum çünkü onlar motosiklet nedir bilmeyen insanlar" dedi.

3 Yasindaki Zayn'in Yaptigi Sovlar Hayran Birakiyor
Kenan Sofuoglu’nun 3 yasindaki oglu Zayn Sofuoglu yaptiklariyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yasitlari oyuncakla oynarken, kendisi için tasarlanan go-kart ve motosikletle pistin tozunu attiran 3 yasindaki Zayn Sofuoglu, son zamanlarda kendisinden kat kat büyük motosikletlerle babasinin pistinde dolasmaya basladi.

Sosyal medyada gündem olan görüntüler olumlu ve olumsuz yorumlar aldi. En son 4 tekerlekli ATV motoru ile iki teker üzerinde giderek sov yapan minik Zayn, izleyenler tarafindan takdir topladi. Kenan Sofuoglu, milyonlarin begenerek izledigi videolara iliskin olumsuz yorumlarda bulunan kisilere yönelik açiklamada bulundu.

“Motosiklet nedir bilmeyen insanlar”

Oglunun motosiklet kullanmayi bildigini ve pistte güvenlikli bir sekilde motosiklet kullandigini aktaran Sofuoglu, "Anlamayan, bilmeyen insanlar tabii ki bu ise tepkili. Anlayamazlar çünkü hayatlarinda motosikletin koltuguna oturmamis insanlar, Zayn’in motor kullandigi videoyu görünce tepki gösteriyor. Aslinda onlari anlamak lazim. Ben onlari anliyorum çünkü onlar motosiklet nedir bilmeyen insanlar. Zayn’in iki yildir kullandigi motosikletim sayisini ya da üzerinde geçirdigi kilometreyi tahmin bile edemezler. Egitimli bir çocugun o motosikleti kullanmasi onun için kolay. Videoda zaten Zayn’in motosikleti ne kadar rahat sürdügünü de fark etmislerdir. Burasi bir pist. Az önce Göktürk’e egitim verdim ben burada, birkaç kez düstü pistte motosikletten. Bu düsmelerde riskli bir durum yok, belki biraz eli, bacagi acir. Bu çocuklar mahallede top oynarken düsüp elini, ayagini yaralamiyor mu? Bu durum da onun gibi, ondan öte bir sey degil. O yüzden bilmeyen insanlarin elestirilerini çokta muhataba almamak lazim" dedi.

Kaynak: İHA