Önce Seyir Halindeki Motosiklete Çarpti, Sonra Sürücüsünü Biçakladi

Kastamonu’da gece seyir halindeki motosiklete çarparak sürücüsünü düsüren, ardindan biçaklayan otomobil sürücüsü, polis ekiplerince yakalandi. Adliyeye sevk edilen sürücü tutuklandi.

Önce Seyir Halindeki Motosiklete Çarpti, Sonra Sürücüsünü Biçakladi
Olay, Cebrail Mahallesi Uzun Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.M. idaresindeki plakasi ögrenilemeyen otomobil, T.S.’nin kullandigi motosiklete arkadan çarparak park halindeki araçlarin arasina sikistirdi. Daha sonra aracindan inen O.M., yere düsen ve aracin altinda sikisan T.S.’yi darp edip biçakladi. T.S. yaralanirken, saldirgan olay yerinden kaçti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilan T.S., Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Otomobiliyle olay yerinden uzaklasan O.M. ise, Kastamonu Emniyeti Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi. Iki sahis arasinda daha önceden husumet oldugu iddia edilirken, olayda park halindeki üç araçta hasar meydana geldi.

Kaza ani güvenlik kamerasina yansidi

Yasanan olay güvenlik kamerasina da yansidi. Görüntülerde arkadan gelen otomobilin motosiklete çarparak park halindeki araçlarin arasina sikistirdigi görülüyor. Bir süre sonra otomobil, olay yerinden uzaklasiyor.
Kaynak: İHA