Hatay'da Istek Sarkiyi Bilmeyen Müzisyenin Yüzünde Sise Kirdilar

Hatay’in merkez ilçesi Antakya’da sokak müzisyenligi yapan bir kisi, alkollü 2 sahsin istekte bulunduklari sarkiyi bilmedigi için saldiriya ugradi. Müzisyeni alkol sisesiyle yaralayan süpheliler gözaltina alindi.

Hatay'da Istek Sarkiyi Bilmeyen Müzisyenin Yüzünde Sise Kirdilar
Alinan bilgiye göre, Antakya’da sokak müzisyenligi yapan klarnet sanatçisi 26 yasindaki Yusuf Karagündüz, grubuyla birlikte müzik yaparken, gece saatlerinde 2 kisi istek sarkida bulundu. Ancak Karagündüz sarkiyi bilmedigi için çalamayacagini belirtti.

Daha sonra istek sarkida bulunan alkollü iki kisiden biri araçlari ile Karagündüz’ün önünü kesti, ardindan aracin disinda olan kisi küfürler savurmaya basladi.

Karagündüz, neden küfür ettigini sordu, araçta bulunan diger kisi ise alkol sisesi ile araçtan inerek yüzüne dogru vurdu. Hizini alamayan saldirgan, araçtan aldigi musta ile saldirmak isterken, Karagündüz’ün grup arkadaslari gelince aralarinda arbede çikti. Olay yerine gelen polis ekipleri müdahalede bulunurken, 2 sahis gözaltina alindi.

Karagündüz araç ile önünü kestiklerini ve küfürler ettiklerini belirterek, “Sokakta her zaman ki gibi müzik yapiyorduk. Istekler geldi, bu arkadaslarin da istekleri oldu. Sarki istediler bilmedigimizi söyledik. Daha sonra baska bir mekana geçtiler, müzik bittikten sonra geri geldiler. Daha sonra gece 12’yi geçince bekçiler tarafindan müzik kapattirildi. Daha sonra esyalarimizi toplayip depoya biraktik. Biraz otelin önünde oturdum, arkadasimiz motosikleti çalistirinca eve gitmek için onun yanina gittim. Araçla birden geri geri gelerek önümü kestiler. Aracin yanindan geçerken diger arkadasi oradaydi. ‘kardesim müsaade eder misin?’ dedim, bana agiza alinmayacak küfürler etti. ‘Niye küfür ediyorsun ayip degil mi?’ dedim. Diger arkadasi araçtan inerek alkol sisesi ile yüzüme iki defa vurdu. Arabaya tekrar bindi, mustayi aldi arabadan. Sonra ben arkadasima seslendim, o geldi kosarak, musta ile vuracakken o müdahale etti. Sonrada kaçmaya basladilar” dedi.

Karagündüz ifade vermesinin ardindan kendisine saldiranlarla karsilastigini belirterek, “Ifade verdikten sonra disari çiktim ve kendileri ile karsilastim. Bana ‘agabey kafamiz güzeldi, biz sana mi vurduk? Hatirlamiyoruz, özür dileriz’ dediler. Ben sonuna kadar sikayetçi olacagim, geregi neyse yapilsin” dedi.

Kaynak: İHA