Gaziosmanpasa'da 4 Katli Binada Korkutan Yangin Açiklamasi 4 Kisi Dumandan Etkilendi

Gaziosmanpasa’da bulunan 4 katli bir binanin bodrum katinda çikan yangin nedeniyle binada bulunanlar mahsur kaldi. Mahsur kalan vatandaslar itfaiye ekipleri tarafindan kurtarilirken, dumandan etkilenen 4 kisi hastaneye kaldirildi.

Gaziosmanpasa'da 4 Katli Binada Korkutan Yangin Açiklamasi 4 Kisi Dumandan Etkilendi
Yangin, aksam saatlerinde Gaziosmanpasa Sarigöl Mahallesi Çinarcik Sokakta bulunan 4 katli binanin bodrum katinda çikti. Edinilen bilgiye göre, 4 katli binanin bodrum katinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Dumanlarin yükseldigini gören çevredeki vatandaslar durumu itfaiye, polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Binanin içinin duman dolmasi nedeniyle üst katlarda oturan vatandaslar mahsur kaldi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleri ise mahsur kalanlari kurtarmak ve yangini söndürmek için çalisma baslatti. Itfaiye ekipleri tarafindan kurtarilan 4 kisi yapilan ilk müdahalenin ardindan saglik ekipleri tarafindan tedbir amaçli olarak hastaneye kaldirildi. Itfaiye ekipleri tarafindan kisa sürede söndürülen yanginin çikis nedeni ile ilgili çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA