Abide Kavsagi Konforlu Ulasimi Saglayacak

Sanliurfa’da ulasim sorununa köklü ve kalici çözümler üreten Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, kent içi trafigini rahatlatacak olan Abide Kavsagi ilave köprü yapim çalismalarini sürdürüyor.

Abide Kavsagi Konforlu Ulasimi Saglayacak
Sanliurfa’da sehir içi trafik yükünün büyük bir bölümünü üstlenen ve ihtiyaci karsilasmakta zorlanan Abide Kavsagi, Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’ün girisimleriyle yapilan ilave köprü ile adeta nefes alacak.

Recep Tayyip Erdogan Bulvari, Ipekyol Bulvari, Necmettin Cevheri Bulvari, Atatürk Bulvari ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine baglayan, Sanliurfa kent trafiginin can damari olan Abide Kavsaginda çalismalar titizlikle sürüyor.

Ulasimda vatandaslari konforlu yollarla bulusturan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi’nin Önemli geçis güzergâhlarindan biri olan, çalismalarin devam ettigi Abide Kavsaginda sehir içi trafik akisi önemli ölçüde rahatlatilacak.

Ana güzergâhlarda yaptigi çalismalarla trafik yükünü azaltan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Abide Kavsagi’ndaki çalismalarini sürdürüyor. Abide Kavsagi projesi insaat çalismasi için baslatilan geri sayim 59’uncu gününde devam ediyor.

Vatandaslardan Abide Kavsagi projesine tam destek

Abide kavsagi projesi ile ilgili konusan vatandaslar Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimina baslanan çalismalarin kent trafigini ciddi oranda rahatlatacagini belirterek Baskan Beyazgül’e ve ekibine tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA