Yilin En Efsaneleri Ödülleri, Sahiplerini Buldu

Yilin En Efsaneleri Ödülleri, Maltepe’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yilin En Iyi Moderatörü" ödülünü Alper Altun, “Yilin En Efsane Fotografçisi” ödülünü ise Burak Yildirim aldi.

Yilin En Efsaneleri Ödülleri, Sahiplerini Buldu


Legend Fashion dergisinin daha önce Ingiltere ve Ukrayna’da düzenledigi ’’Yilin En Efsaneleri’’ ödül töreni, bu yil Türkiye’de 2’nci kez gerçeklestirildi.

Ödüller, yapilan oylamalar sonrasi sahiplerini buldu. Birbirinden basarili isimlerin yer aldigi ödül töreninde "Yilin En Iyi Moderatörü" ödülünü TGRT Haber sunucusu Alper Altun, “Yilin En Efsane Fotografçisi” ödülünü ise Burak Yildirim aldi. Organizasyonda sagliktan sosyal medyaya müzikten tekstile kadar birçok alanda basari gösteren isimlere ödülleri takdim edildi.

“Mutluyum, gururluyum”

Ödül töreni sonrasi konusan Alper Altun, “Daha önce spikerlik, sunuculuk, habercilik ödülleri almistim. Mutluyum, gururluyum. Yilin En Efsane Moderatörü ödülünü almak gerçekten gurur verici. Ben bu ödülü Aslihan Ören’e, Ercan Seki’ye, yöneticilerime, çalisma arkadaslarima ve tüm gazetecilere armagan ediyorum” dedi.



“Kendi tarzimiza uygun farkli çekimlerimiz var”

“Yilin En Efsane Fotografçisi” ödülünü alan Burak Yildirim ise, “Uzun yillardir Kapodakya’da fotograf sanatiyla ugrasiyorum. Yaklasik 20 yildir fotografçilik yapiyorum. Son yillarda moda ve turistik fotograflar çekiyoruz. Kendi tarzimiza uygun farkli çekimlerimiz var. Bu gecede de ödüle layik görüldük. Bu tarz ödüller bizi isimize karsi daha da yakinlastiriyor” diye konustu.

Kaynak: İHA