Otoyolda Faciadan Dönüldü, Istanbul Istikametinde Uzun Araç Kuyruklari Olustu

TEM Otoyolu Sakarya geçisinde arizalanarak emniyet seridinde duran tur otobüsüne, tomruk yüklü bir tir çarpti. Otoyolda faciadan dönülen kazada ölen ya da yaralanan olmazken, Istanbul istikametinde uzun araç kuyruklari olustu.

Otoyolda Faciadan Dönüldü, Istanbul Istikametinde Uzun Araç Kuyruklari Olustu
Kaza, TEM Otoyolu Sakarya geçisi Arifiye ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametinde ilerlemekte olan N.U. idaresindeki 34 NK 5562 plakali Mercedes marka tur otobüsü arizalandi. Arizalandiktan sonra sürücüsü tarafindan emniyet seridine çekilen araçta bulunan yolcular, baska bir otobüsle yollarina devam etti. Emniyet seridinde duran otobüse ayni istikamete gitmekte olan F.S. idaresindeki 78 AAC 383 plakali tomruk yüklü tir çarpti. Çarpismanin etkisiyle tirdaki tomruklar yola savrulurken, kaza yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Otobüs içerisinde yolcu olmamasi olasi bir facianin önüne geçti. Kaza nedeniyle Istanbul istikametinde uzun araç kuyruklari olustu. Araçlarin yoldan kaldirilmasi ile birlikte trafik kontrollü bir sekilde saglandi. Maddi hasarin meydana geldigi kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA