Ünlü Oyuncu Karacabey'in Dogal Güzelliklerini Gezdi

Kurulus Osman dizisinde Tekfur Roasette karakterini canlandiran oyuncu Yildiray Sahinler, hafta sonunu Karacabey’in dogal güzellikleri ile iç içe geçirdi. Ailesiyle birlikte ilçeye gelen Sahinler, leylekle kurdugu dostlukla milyonlarin gönlüne taht kuran balikçi Adem Yilmaz’la da yan yana geldi. Sahinler, longozda sandal turuna ise hayran kaldi.

Ünlü Oyuncu Karacabey'in Dogal Güzelliklerini Gezdi
Özellikle Içerde dizisinde Alyanak karakteriyle büyük begeni toplayan ve simdilerde ise Kurulus Osman Dizisinde Tekfur Rogatus’u canlandiran ünlü oyuncu Yildiray Sahinler, ailesiyle birlikte dogayla iç içe vakit geçirmek için solugu Karacabey’de aldi. Sahinler’e bu ziyaretinde doga fotografçisi Alper Tüydes rehberlik etti. Yildiray Sahinler ailesiyle birlikte ilk olarak Eskikaraagaç Leylek Köyünde geldi. Burada yeni yapilan Yaren Leylek Aniti önünde hikâyenin kahramanlarindan Adem Amca ile bulusan Sahinler, ailece poz çekilmeyi de ihmal etmedi. Daha sonra Eskikaraagaç Leylek Köyünü dolasan Sahinler kus gözlemi yapmayi da ihmal etmedi.

Eskikaraagaç Leylek Köy Göl Evi, Issizhan gibi tarihi ve turistik mekanlari da dolasan Sahinler Karacabey’in gastronomi alaninda da önemli bir yer olduguna vurgu yaparak degindi. Özellikl et yemekleri konusunda dikkat çektiginin altiniz çizen Sahinler ikinci gün ise Karacabey Longozunu gezdi. Burada ailesiyle birlikte doga yürüyüsü yapma imkani bulan Sahinler, uzun zamandir ilgi duydugu kus gözlemciligi konusunda da pratik yapti. Son olarak Karacabey Longozunda sandal turu yapan ünlü oyuncu, ailesiyle birlikte dogayla iç içe bir hafta sonu yasamanin mutlulugunu takipçilerine çektigi fotograflarla paylasti.
Kaynak: İHA