Üniversiteliler Çikolata Için Yarisacak

Sevilen çikolata markasi için, yenilikçi pazarlama fikirlerinin rekabetine sahne olacak yarismada bu yil 3., 4. sinif üniversite ile yüksek lisans ögrencileri, yerli çikolata markasinin ikonik lezzetlerinden biri için yarisacak.

Üniversiteliler Çikolata Için Yarisacak
Her yil farkli bir Ülker markasiyla ilgili yenilikçi pazarlama projelerinin gelistirildigi ‘bizz@kampüs’te üniversiteliler bu kez Çokonat için yarisacak. 11. kez düzenlenecek yarismada basvurular 6 Ocak-9 Subat 2022 tarihleri arasinda alinacak. Üniversite 3., 4. sinif ve yüksek lisans ögrencileri, 2-3 kisilik takimlar halinde yarisacak ve pazarlama odakli yeni fikirler bulmak için birbirleriyle kiyasiya rekabet edecek. Ögrenciler; ekip çalismasi, yenilikçi fikir gelistirme, projeyi tüm adimlariyla planlama ve sunum konularinda deneyim kazanacak. Basvurularin bizzkampus.com adresinden gerçeklestirilecegi yarismada, ilk 3’e girenlere uzun dönem staj imkâni ve birinciye 30 bin TL, ikinciye 25 bin TL ve üçüncüye 20 bin TL olmak üzere toplam 75 bin TL para ödülü verilecek.

Bugüne kadar 35 bine yakin ögrenci basvurdu

bizz@kampüs’ün her yil artan bir ilgi gördügünü söyleyen Ülker-pladis Türkiye Insan Kaynaklari Baskan Yardimcisi Faruk Gözleveli, “Geride kalan 10 yillik dönemde 10 bine yakin takimin yaristigi bizz@kampüs’e bugüne kadar 180 farkli üniversitede, 158 farkli bölümde ögrenim gören, 35 bine yakin ögrenci basvurdu. 2021’de yarismamiza basvuran aday sayisi ise yüzde 28 artisla 3704 oldu. Yillar içerisinde yarismamiza yönelik ilginin artmasindan büyük mutluluk duyuyoruz. Daha önceki yillarda, Biskrem, Ülker Çikolata, Ülker Çikolatali Gofret, Dankek 8 Kek, Cafe Crown, Krispi, Metro, Oneo, Halley ve son olarak Hanimeller için birbirinden basarili projeler yaristi. Yarismacilarimiz bu kez Ülker Çokonat’in pazarlama iletisimi için proje gelistirecek. Yari finale kalan takimlarla pazarlama ve iletisim sektörünün önde gelen isimlerinin katilimiyla online pazarlama atölyesi düzenlenecek. Finalist takimlari, ek olarak mentorluk ve sunum egitimleriyle destekleyecegiz. Final etkinliklerimizi bu yil da çevrimiçi gerçeklestirecegiz. Öyle inaniyorum ki, bizz@kampüs’e katilan gençlerimiz, kariyerleri boyunca yararlanacaklari önemli bir deneyim elde edecek. Tüm katilimcilara basarilar diliyor, sunacaklari fikirler için simdiden heyecanlandigimizi belirtmek istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA