Türkiye Birincisi Ögrencilere, Rektör Aksoy'dan Tesekkür Belgesi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, “Arapça Münazara Yarismasi”nda Türkiye birincisi olan Arap Dili ve Edebiyati Bölümü Arapça Münazara Takimi’ni agirladi. Rektör Aksoy, Katar’da düzenlenecek “Uluslararasi Münazara Yarismasi”nda Türkiye’yi temsil edecek olan ögrencilere tesekkür belgesi takdim etti.

Türkiye Birincisi Ögrencilere, Rektör Aksoy'dan Tesekkür Belgesi
Selçuk Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyati Bölümü Arapça Münazara Takimi, Qatar Debate (Katar Münazaralari Merkezi) ve Fatih Sultan Mehmet Vakif Üniversitesinin 20-28 Aralik tarihleri arasinda Istanbul’da düzenledigi Türkiye Üniversiteler Arasi Arapça Münazara Yarismasi’nda Türkiye birincisi oldu. Katar’da yapilacak “Uluslararasi Münazara Yarismasi”nda Türkiye’yi temsil edecek olan Arap Dili ve Edebiyati Bölümü ögrencileri Aziz Demir, Büsra el-Kileni, Huriye Songur ve Sami Açis, Edebiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mehmet Ali Hacigökmen, Arap Dili ve Edebiyati Bölüm Baskani Prof. Dr. Ahmet Kazim Ürün, Arap Dili ve Edebiyati Bölümü Ögretim Elemanlari Ars. Gör. Dr. Rifat Isik ve Ars. Gör. Dr. Yusuf Bildik ile birlikte Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’u ziyaret etti.

“Selçuk üniversitesinin ismi çok kiymetli”

Elde ettikleri basaridan dolayi ögrencileri ve akademisyenleri tebrik eden Prof. Dr. Metin Aksoy, “Göstermis oldugunuz performansla bizleri gururlandirdiginiz için tesekkür ediyorum. Yolunuz açik olsun. Üniversitemizin ismini basariyla temsil ettiniz. Bundan sonraki süreçte de her türlü destegi vermeye haziriz. Arapça Münazara Yarismasi’na katilan ögrencilerimiz, diger ögrencilere de örnek olacak. Onlarin basarilari takip edilecek. Selçuk Üniversitesindeki egitim kalitesi görülecek; ögrencilerimiz derslerine, bölümlerine daha çok sahip çikacaklar. Selçuk Üniversitesinin ismi çok kiymetli. Selçuklu’nun ismini tasiyor. Bu tür basarilarla anilmak gurur verici. Bizler Üniversitemizin daha iyi yerlere gelmesi için, ögrencilerimizin daha iyi sartlarda egitim almasi için gayret ediyoruz. Selçuk Üniversitesinin parmakla gösterilmesini istiyoruz” dedi.

Prof. Dr. Metin Aksoy, Arapça Münazara Yarismasi’nda Türkiye birincisi olan ve Katar’da düzenlenecek Uluslararasi Münazara Yarismasi’nda Türkiye’yi temsil edecek ögrencilere basarilar diledi.
Kaynak: İHA