Türk Egitim-Sen Genel Baskani Geylan'dan, MHP Grup Baskanvekillerine Ziyaret

Türk Egitim-Sen Genel Baskani Talip Geylan, Ögretmenlik Meslek Kanunu için MHP Grup Baskanvekillerini ziyaret etti.

Türk Egitim-Sen Genel Baskani Geylan'dan, MHP Grup Baskanvekillerine Ziyaret
Türk Egitim-Sen Genel Baskani Talip Geylan, dün TBMM MHP Grup Baskanvekilleri Erkan Akçay ve Muhammet Levent Bülbül’ü makamlarinda ziyaret etti. Geylan, Ögretmenlik Meslek Kanunu hakkinda Türk Egitim-Sen’in teklif ve önerilerini sundu.

Akçay ve Bülbül’e nazik kabulleri için tesekkür eden Geylan, “Grup Baskan Vekilleri, parti olarak Ögretmenlik Meslek Kanunu’na ögretmenlerimizin beklentileri dogrultusunda katki sunacaklarini ifade ettiler. Nazik kabulleri ve sürece yönelik ilgilerinden dolayi kendilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Genel Baskan Geylan, “Türk Egitim-Sen olarak ögretmenlik mesleginin sayginligini artiran ve meslegin statüsünü saglam bir zemine kavusturacak bir meslek kanunu talebimizi yillardir ortaya koyuyoruz. Ülkemizin gelecegini insa eden egitimin tasiyici unsuru ögretmenlerimizin, beklentilerini karsilayan bir kanun teklifi hazirlanarak TBMM’den geçirilmelidir. Simdiden ögretmenlerimizin beklentilerini karsilayacak düzenlemelere verecegi katkilardan dolayi Grup Baskanvekilleri Akçay ve Bülbül’e çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA